H2 Green Steel

Möt oss

Information från H2 Green Steel

Möt oss

Varmt välkomna till Mötesplats H2 Green Steel, mitt i hjärtat av Boden centrum.

Hit kan du gå för att ställa dina frågor om vårt projekt, titta på en modell över vår framtida fabrik eller bara småprata med oss över en kaffe. Mötesplatsen är viktig för oss eftersom det ger oss chansen att möta er Bodensare fysiskt och ta del av era tankar och funderingar – så fortsätt gärna att titta in under hösten!

Öppettider:

Måndag-fredag kl. 12-17.
Enter Galleria, Drottningatan 4 i Boden.


Kontaktinfo och digitala kanaler

Följ oss gärna på våra sociala medier!

Vi finns på två konton på Instagram samt på Twitter och Linkedin. På samtliga kanaler kan du ta del av nyhetsuppdateringar och information från oss, och vårt Boden-Instagramkonto fokuserar särskilt på det som händer på plats i Boden.


Kontaktyta för regionalt och lokalt näringsliv

Det lokala och regionala näringslivet är mycket viktigt för vår etablering i Boden – tillsammans med internationell expertis är det helt avgörande för att vi ska lyckas. Vi vill därför göra det så enkelt som möjligt att anlita företag från närområdet i de fall vi anser det vara det bästa alternativet. Vi befinner oss just nu i startgroparna av vårt inköpsarbete, och har skapat en kontaktyta där ni som lokalt eller regionalt företag kan registrera ert intresse. Följ länken för att göra en intresseanmälan: https://survey.typeform.com/to/TLMytpaH

Denna databas använder vi i vårt inköpsarbete och delar även med våra partners

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

NYHETSBREV

Vill du hänga med, prenumerera på Bodenxts nyhetsbrev

Vill du hänga med?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter om Bodens utveckling direkt i brevlådan!