H2 Green Steel

Jobba hos oss

Information från H2 Green Steel

Jobba hos oss

Från slutet av år 2023 och framåt kommer vi behöva ett stort antal personer som vill jobba på vår anläggning i Boden. Vi kommer inte bara att bygga en ny fabrik, utan också en helt ny typ av arbetsplats där det finns möjlighet att utvecklas med verksamheten och där alla är välkomna. 

Det kommer att finnas många möjligheter till jobb som operatör, tekniker, elektriker och mekaniker. Vi kommer också behöva exempelvis ingenjörer, ekonomer, inköpare, projektledare och planerare. Om du är intresserad att vara en del av vår utveckling, kan du redan nu ta en titt på våra lediga jobb: career.h2greensteel.com.


Utbildning

Vi samarbetar med flera kommuner och aktörer för att skapa utbildningar som kommer fungera som en bra bas för att få ett jobb hos oss. Dessa utbildningar kommer vara i många olika former, men en av de viktigaste och mer flexibla formerna kommer vara olika typer av yrkesvuxutbildningar. I dessa kan du utbilda dig till industrielektriker, mekaniker eller process-/automationsoperatör. De är de roller som vi kommer behöva flest personer till, så håll utkik efter nyheter kring dessa.

Givetvis är ingenjörsutbildningar i yrkeshögskolor och ingenjörsutbildningar från universitet också bra ingångar till oss på H2 Green Steel.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

NYHETSBREV

Vill du hänga med, prenumerera på Bodenxts nyhetsbrev

Vill du hänga med?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter om Bodens utveckling direkt i brevlådan!