Menu Stäng

NYHETER

Öppnade Bodenkontor för närheten
Öppnade Bodenkontor för närheten

Swedish Lapland vill verka i miljöer med stark utvecklings- och samarbetskultur och valde därför att etablera sig på Boden Business Park.

Swedish Lapland Visitors Board företräder besöksnäringen i den nordligaste och arktiska delen av Sverige. Organisationens medarbetare främjar näringens hållbara utveckling i hela regionen och förvaltar och marknadsför platsvarumärket Swedish Lapland med utgångspunkt från varumärkeslöftet – Welcome to share our Arctic lifestyle.

Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?
– Vi vill verka i miljöer med stark utvecklings- och samarbetskultur där det är lätt att jobba med idédelning. Vår dynamiska kunskapsorganisation samverkar med både vår primära målgrupp besöksnäringen och lokala, regionala, nationella och internationella intressenter. Vi gör det för att öka förutsättningarna för näringens hållbara utveckling, sprida en breddad bild av våra attraktiva livsmiljöer och att öka reslusten till vår fantastiska region, säger Annika Fredriksson, vd.

Huvudkontoret finns i Luleå, men Swedish Lapland Visitors Board har skrivbordshubbar i Kiruna, Piteå och nu även i Boden.

– Det bidrar både till att vi kan göra ett bättre jobb och att våra medarbetare erbjuds en närmare arbetsplats för ökad flexibilitet med livspusslet. Dessutom minskar vi vår organisations klimatbelastning med minskade jobbresor.

Vad har ni på gång?
– Oj massor. Varje dag, dygnet runt jobbar vi med digital marknadsföring av besöksnäringsföretagens erbjudande kopplat till platsvarumärket Swedish Lapland. Vi för dialoger med press och influencers om redaktionella idéer som blir till artiklar och filmer ute i världen. Vi gör egna varumärkesfilmer som bygger på identitetsmarknadsföring, genomför företagsundersökningar inför planering av återstartsinsatser, driver affärsutvecklingsprocesser och genomför webinarer för näringen, kampanjsamverkar med Visit Sweden och tåg och flygoperatörer och mycket, mycket mer. Vi gnetar på och försöker se till att vi ligger i såväl nationell som internationell framkant.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

NYHETSBREV

Vill du hänga med? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

RELATERADE NYHETER

KATEGORIER

NYHETSBREV

Vi håller just nu på att byta system för nyhetsbrev. Inom kort kommer du ha möjligheten att registrera dig. Välkommen åter!