Menu Stäng

NYHETER

Webb-tv om samhällsomställningen
Webb-tv om samhällsomställningen

Vi steppar upp kommunikationen kring den stora industri- och samhällsomställning som just nu pågår i Boden och vår region. Se premiären av Bodenxt Talks.

För att öka transparensen i de processer som rör samhällsomställningen, skapa dialog och delaktighet med bodensarna och för att informera om allt nytt som händer väljer Bodens kommun att göra flera nya kommunikationssatsningar.  

Webb-tv 

I webbTV-sändningen Bodenxt Talks diskuterar vi aktuella frågor med inbjudna gäster och fördjupar oss i industri- och samhällsomställningen. 

I premiäravsnittet diskuterar vi vikten av bodensarnas röster i den fortsatta processen och får chans att veta mer om två stora samrådsprocesser som just nu pågår. Det handlar dels om Bodens kommuns förslag till detaljplan för Boden Industrial Park, dels om H2 Green Steels kompletterande samråd angående omlokaliseringen av deras anläggning för tillverkning av fossilfritt grönt stål.  

Gäster i programmet är Mats Berg, kommunchef och näringslivschef, Bodens kommun, Cecilia Kvibacke, ansvarig för utveckling och planering av Boden Industrial Park, Bodens kommun, och Erik Bohman ansvarig för etableringen i Boden, H2 Green Steel. Samtalet leds av Josefin Wiklund, Bodens kommun. 

Planen är att återkomma med flera sändningar och diskussioner kring aktuella ämnen framöver.  Du hittar sändningarna på Bodenxt på Youtube.

Följ oss

Vill du ha uppdateringar om fler nyheter som rör industriomställningen i Boden? Följ Bodenxt på Twitter och Youtube.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

NYHETSBREV

Vill du hänga med? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

RELATERADE NYHETER

Prova-på-mässa för framtidens jobb

29-30 september hålls utbildnings- och rekryteringsmässan Future Norrbotten på Bodens Energi Arena. Här får ungdomar, arbetssökande, yrkesväxlare, utbildare och arbetsgivare

KATEGORIER

NYHETSBREV

Vi håller just nu på att byta system för nyhetsbrev. Inom kort kommer du ha möjligheten att registrera dig. Välkommen åter!