Menu Stäng

NYHETER

Tailorbird etablerar sig i Boden
Tailorbird etablerar sig i Boden

Det händer mycket på Boden Business Park just nu och en rad nya företag har etablerat sig på företagsparken under hösten. Det senaste är konsultföretaget Tailorbird som arbetar strategiskt med hållbarhet och varumärke.

Tailorbird hjälper företag att bygga framtidssäkra varumärken och produkter. Till Tailorbird kommer företag som behöver ledning och kunskap i hur man arbetar strategiskt med hållbarhet och varumärke för sin affär. Resultatet efter en insats kan vara förtydligat erbjudande, ökad attraktionskraft, starkare kundupplevelse och minskat klimatavtryck. Positiva effekter som ofta sitter ihop med varandra.

Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?
– Vi hjälper företag som ser hållbarhetsutmaningarna som en chans att transformera sina verksamheter. De har chans att bli de stora vinnarna i framtiden. Boden Business Park är ett viktigt nav i den gröna omställningen och det stora intresse vi ser från företag i Boden att få hjälp i de här frågorna tror vi kommer att öka. Stora förändringarna sker och vi vill vara nära de kunder som kommer att behöva vår strategiska hjälp, säger Niklas Berg, affärsutvecklare Tailorbird.

Vad har ni på gång?
– Vi har sedan första november vår hållbarhetsstrateg Moa Mellberg på plats. Tillsammans kommer vi nu än bättre kunna hjälpa företag med deras utmaningar. Förutom det så hjälper vi ett företag inom gruvindustrin att paketera sitt erbjudande mot investerare och sätter strategin för ett spelbolag från Boden som ska lansera sin produkt på världsmarknaden. Det händer mycket spännande nu och vi hoppas att fler bolag i Boden är redo att framtidssäkra sin verksamhet, säger Niklas Berg.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

NYHETSBREV

Vill du hänga med? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

RELATERADE NYHETER

KATEGORIER

NYHETSBREV

Vi håller just nu på att byta system för nyhetsbrev. Inom kort kommer du ha möjligheten att registrera dig. Välkommen åter!