Menu Stäng

NYHETER

Återvinningsföretag väljer Boden som etableringsort
Återvinningsföretag väljer Boden som etableringsort

Ragn-Sells Recycling har valt att etablera sig i Boden på Boden Business Park. Här vill de vara i händelsernas centrum och hitta hållbara lösningar för nya cirkulära avfallsflöden.

Ragn-Sells Recycling, en del av Ragn-Sellskoncernen, är ett kompetensföretag inom återvinning och miljö.

– Vi arbetar med att samla in och återvinna avfall för att sedan se till att de återvunna materialen kommer till nytta igen. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Vi vill vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand, säger Elias Engström, regionchef på Ragn-Sells Recycling.

Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?

– Med allt som händer i Norrbotten känner vi att vi vill vara med i händelsernas centrum. Då ser vi Boden Business Park som det självklara valet. Tåget har redan lämnat perrongen så det gäller att hålla i sig!

Vad har ni på gång?

– Just nu händer det väldigt mycket inom avfallsbranschen och vi hittar ständigt nya cirkulära flöden att jobba med och växer organiskt som det ser ut nu. De nya etableringarna kommer föra med sig nya avfallsflöden där vi vill vara med för att hitta och bidra med bra och hållbara lösningar.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

NYHETSBREV

Vill du hänga med? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

RELATERADE NYHETER

Prova-på-mässa för framtidens jobb

29-30 september hålls utbildnings- och rekryteringsmässan Future Norrbotten på Bodens Energi Arena. Här får ungdomar, arbetssökande, yrkesväxlare, utbildare och arbetsgivare

KATEGORIER

NYHETSBREV

Vi håller just nu på att byta system för nyhetsbrev. Inom kort kommer du ha möjligheten att registrera dig. Välkommen åter!